Antena 3 CNN Actualitate Lista politicienilor „paradiți” de DNA pentru fapte care nu există

Lista politicienilor „paradiți” de DNA pentru fapte care nu există

Lista politicienilor „paradiți” de DNA pentru fapte care nu există
de S.T.    |    07 Mar 2018   •   08:27

Cotidianul naţional Jurnalul a făcut o listă a politicienilor „paradiți” de DNA pentru fapte care nu există sau care nu sunt prevăzute de legea penală. Ludovic Orban, Lia Olguţa Vasilescu, Dan Radu Ruşanu sunt doar câţiva dintre politicienii care au fost achitaţi de Instanţe.

„Fapta nu este prevăzută de legea penală” sau „fapta nu există” - acestea sunt motivele pentru care instanțele au achitat personaje politice cu greutate, trimise în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, la momente de mare însemnătate electorală sau cu miză politică importantă.

Exonerarea, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, de toate acuzațiile aduse de procurorii lui Kovesi la adresa lui Ludovic Orban, președinte al PNL, nu este o situație singulară.

Colegul de partid al lui Orban, Dan Radu Rușanu, a fost achitat tot pentru că fapta reținută de DNA în sarcina lui nu există. Iar acuzațiile au fost aceleași, anume că și-a folosit autoritatea sau influența, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close