Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea a dezvăluit ce va mânca de Revelion. Nutriționiștii spun că preparatul ar trebui evitat

Liviu Dragnea a dezvăluit ce va mânca de Revelion. Nutriționiștii spun că preparatul ar trebui evitat

Liviu Dragnea a dezvăluit ce va mânca de Revelion. Nutriționiștii spun că preparatul ar trebui evitat
Sursa foto: foto: captura Antena 3
29 Dec 2018   •   15:55

Liviu Dragnea a dezvăluit ce mănâncă de Sărbători și unde face Revelionul.

Citește și: Liviu Dragnea, citat la DNA - surse

Liderul PSD este mare fan carne la garniță și mănâncă și mezeluri.

"Nu plec din țară de Anul Nou. Fac Revelionul cu câțiva prieteni, că nu facem ditamai petrecerea. De Crăciun am stat cu fiul meu și cu soția lui și cu Irina. Ne-am simțit foarte bine, cu excepția soției lui Ștefan care a contactat o gripă foarte urâtă și în noaptea de Crăciun s-a dus la spital, dar acum e bine.

Asta fac de Revelion. Nimic spectaculos, un vin roșu, o sarma-două, carne la garniță, făcută în Teleorman, carne prăjită în untură, niște mezeluri românești. Sunt câteva companii în România care fac mezeluri super-curate, super-gustoase", a spus Liviu Dragnea, la "Sinteza Zilei".

Citește și: Liviu Dragnea i-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor lui Florin Iordache

"De Sărbători carnea la garniță va cădea greu, însă trebuie să ne bucurăm pe timp limitat. Este permisă și o astfel de dietă, însă este important să vedem cum revenim la dieta sănătoasă. Acesta este iarăși un hop pe care îl avem de trecut astfel încât să ușurăm din nou digestia.

Sperăm că după Sărbători vom renunța la carnea la garniță, care este cu multă untură, la cârnații afumați, la mâncarea prăjită, pentru că grăsimea animală arsă este foarte indigestă și consumată pe termen lung este chiar periculoasă, fiind implicată în patologia oncologică, atât gastrică, cât și colorectală", a spus, la Antena 3, Ruxandra Pleșa, medic specialist în diabet și nutriție.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close