Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea a pus gând rău firmelor mari: „Autorităţile ar trebui să verifice dacă nu scot din ţară profitul prin proceduri ilegale”

Liviu Dragnea a pus gând rău firmelor mari: „Autorităţile ar trebui să verifice dacă nu scot din ţară profitul prin proceduri ilegale”

Liviu Dragnea a pus gând rău firmelor mari: „Autorităţile ar trebui să verifice dacă nu scot din ţară profitul prin proceduri ilegale”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Aug 2017   •   14:17

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că în România există companii mari, dar care plătesc un impozit mic, motiv pentru care instituţiile statului ar trebui să verifice dacă aceste firme respectă legea şi nu cumva scot din ţară profitul „prin tot felul de proceduri ilegale”.

„S-a spus problema despre companii mari care fac afaceri în Români şi care lasă puţin impozit în această ţară. Am văzut foarte mulţi români, şi la televizor, care ne certau pentru asta. Mi-a plăcut foarte mult că sunt români care sunt interesaţi ca banii care trebuie să rămână în România, să plece. Eu cred că fiecare companie care îşi desfăşoară activitatea aici trebuie să respecte legea şi cred că instituţiile statului, sigur care acum se ocupă de chestiuni mult mai importante, nişte ferme de porci, ar trebui să se uite cu atenţie dacă aceste companii respectă legea şi nu cumva scot profitul prin tot felul de proceduri care sunt ilegale”, a conchis liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea autorităţi profit
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close