Antena 3 Actualitate Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră: „Creşterea economică este de 5%. Realitatea este cea publicată de către INS”

Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră: „Creşterea economică este de 5%. Realitatea este cea publicată de către INS”

15 Mai 2019   •   12:10
Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră: „Creşterea economică este de 5%. Realitatea este cea publicată de către INS”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că prognoza coaliţiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an este una corectă.

Potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică, creşterea economică este de 5%, anunță liderul PSD.

”Institutul Naţional de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru. Creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat şi a fulgerat Iohannis că e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie şi că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii. Realitatea este cea publicată astăzi de către INS”, a scris liderul social-democraților pe pagina sa de facebook.

Liviu Dragnea a adăugat  că ”principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile”.

"Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!”, a precizat acesta.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close