Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Habar nu are să vorbească despre economie. Vrea să semene neîncredere”

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Habar nu are să vorbească despre economie. Vrea să semene neîncredere”

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Habar nu are să vorbească despre economie. Vrea să semene neîncredere”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
02 Mar 2019   •   14:10

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis și a fostului președinte Traian Băsescu, spunând că „vor în continuare ca o mare parte dintre români să sufere, să fie supărați, frustrați”. 

„Toți cei de dreapta, toți acei guralivi care împrăștie ură și dezbinare, ca să le poată reuși acest lucru, au nevoie ca o mare parte din România să stea în sărăcie și noroi și fără acces la civilizație”. 

„Doar să vă aduceți aminte cât urla Băsescu, când eu eram ministru al Dezvoltării, împotriva acestui program de dezvoltare locală. Cât înjură Iohannis acest program și încearcă să-l blocheze. De ce? Ei vor în continuare ca o mare parte dintre români să sufere, să fie supărați, frustrați ca să poată să le însămănțeze acea sămânță otrăvită de dușmănie, de dezbinare”. 

„După doi ani de zile am reușit să identificăm o parte dintre piedicile tuturor lucrărilor. Pe de o parte procurorii, pe de altă parte birocrați care spun că nu pot să facă asta pentru că nu ai voie. Și stăm cu banii, cu documentele, cu proiectele și nu putem să începem proiectele. E singura țară din Europa și din lume în care se întâmplă asta”, a mai spus Dragnea. 

„Iohannis habar nu are să vorbească despre economie. Și el și slugile lui de la PNL, dar sunt foarte bine pregătiți să semene neîncredere. Spune că nu mai avem bani de pensii, de salarii, dar în fiecare an au fost și bani de pensii și de salarii. În acest an, în septembrie, punctul de pensie va ajunge la 1265. Anul viitor va fi 1771. Practic în 2020 toate pensiile din România vor fi cel puțin duble. Deranjează, sigur că derajează, fiindcă sunt prea mulți oameni mulțumiți și minciuna nu-și mai găsește locul”, a mai spus președintele Camerei Deputaților. 

Dragnea a mai spus despre Klaus Iohannis că nu a făcut ''absolut nimic'' în cei patru ani de mandat care să fi ajutat România sau pe români.

"Ce-a făcut acest domn în România? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă: ce a făcut acest om cât a fost preşedinte? Eu nu am găsit un singur lucru, o acţiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români, absolut nimic. În schimb, am văzut că este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case mătrăşite. Dă socoteală? Nu! Zeci de dosare care au fost închise de către acelaşi om în jurul căruia face gardă să nu cumva să fie schimbat de acolo", a spus Dragnea.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close