Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre audierea la DNA: „Am nişte semne de întrebare pe care o să mi le exprim”

Liviu Dragnea, despre audierea la DNA: „Am nişte semne de întrebare pe care o să mi le exprim”

Liviu Dragnea, despre audierea la DNA: „Am nişte semne de întrebare pe care o să mi le exprim”
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Iul 2017   •   16:57

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a reafirmat luni că nu a fost chemat la DNA, şi a arătat că, dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, nu înseamnă că nu se va întâmpla pe viitor.

"Eu nu am fost chemat până acum, asta nu înseamnă că nu o să fiu chemat", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie chemat, el a arătat că are nişte semne de întrebare. "Nu (am fost chemat - n.r.), dar după toată aceasta campanie, m-am tot gândit, nu ştiu dacă a mai fost o asemenea campanie în România, cu nişte ciorbe reluate, reîncălzite, puse la congelator, iar încălzite. Orice e posibil. Sigur că am nişte semne de întrebare pe care o să mi le exprim", a spus Dragnea.

El a precizat că intenţionează să facă o plângere în cazul declaraţiilor făcute public de Ana Maria Pătru, fost preşedinte AEP.

"Eu mă aşteptam sau mă aştept în continuare să fi văzut ceva reacţii de la cei care conduc Parchetele în România, după declaraţiile Anei Maria Pătru, în care a vorbit foarte clar şi foarte apăsat despre ameninţări şi şantaj la care a fost supusă ca să spună ceva despre mine. Or, mie asta mi se pare foarte grav şi am vazut că a trecut, aşa, foarte uşor toată lumea peste asta. Aşa se fac anchetele în România? Este o practică sau este un caz izolat? Poate cineva ar fi trebuit să se autosesizeze. Dacă nu se autosesizează Inspecţia Judiciară, Procurorul General, eu o să fac o plângere, doar cu speranţa că poate cineva va da nişte răspunsuri. Mi se pare asta foarte grav. Câţi or mai fi fost şantajaţi sau câţi sunt şantajaţi şi ameninţaţi acum să spună ceva nu numai despre mine, despre oricare altcineva? Dacă asta este practica în România, este foarte rău (...) O să studiez, nu sunt avocat. Dacă nu se autosezizează nimeni (...) atunci o să fac eu plângere, nu ştiu, împotriva procurorului respectiv. O să mă interesez, o să vorbesc cu avocaţii", a detaliat preşedintele Camerei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close