Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre cererea DNA în cazul Bejinariu: „Când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi”

Liviu Dragnea, despre cererea DNA în cazul Bejinariu: „Când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi”

Liviu Dragnea, despre cererea DNA în cazul Bejinariu: „Când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi”
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Ian 2017   •   18:46

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că solicitarea DNA privind efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu va intra pe ordinea de zi a plenului în februarie, când începe sesiunea.

Întrebat dacă este nevoie de o nouă solicitare a Parchetului în privinţa deputatului PSD Eugen Bejinariu, Dragnea a precizat: "Nu, din câte ştiu eu, nefiind cvorum (în 5 decembrie - n.r.), când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi".

Dragnea a adăugat că deputaţii PSD vor vota conform conştiinţei, arătând că nu crede că se pune problema respingerii solicitării Parchetului.

"Să ajungem acolo. Votăm pentru... cum dictează conştiinţa. Nu cred că se va pune problema să se respingă solicitarea de la Parchet, dar discutăm atunci", a afirmat Dragnea.

În 5 decembrie, şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor în care urma să se dezbată şi să se voteze cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu nu a putut avea loc din cauza lipsei de cvorum.

DNA a cerut încuviinţarea efectuării urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul "Microsoft 2". 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close