Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre greva de la ROMATSA: „Nu cred că e în regulă”

Liviu Dragnea, despre greva de la ROMATSA: „Nu cred că e în regulă”

Liviu Dragnea, despre greva de la ROMATSA: „Nu cred că e în regulă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mai 2017   •   18:41

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că nu i se pare corect să apară astfel de greve, cum a fost cea a lucrătorilor de la ROMATSA, în urma căreia au avut de suferit călătorii.

"Am înţeles că s-a închis greva, dar trebuie să ne gândim totuşi la călători care nu cred că trebuie să sufere. M-am uitat şi eu în presă la câteva informaţii despre salarizare, deci înţeleg că problema nu este de bani acolo din moment ce au salarii mai mari, de exemplu, decât omologii lor din Marea Britanie. Nu spun că trebuie să aibă salariile mici, dar atunci care este motivul pentru grevă, să tulburi... şi pentru asta trebuie să blochezi zboruri, să sufere călătorii. Nu cred că e în regulă.

Am înţeles că ministrul Transporturilor a dispus efectuarea unui control acolo să vadă efectiv care este situaţia şi sper să comunice cu cei de la ROMATSA să vadă dacă sunt chestiuni care trebuie îmbunătăţite să se întâmple, dar nu cred că este corect să apară astfel de greve. Am primit chiar eu un mesaj săptămâna trecută, joi sau vineri, dacă vreau să mă întâlnesc cu ei şi am spus că oricând, toată ziua de luni îi aştept aici. Nu au venit, în schimb au declanşat greva", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea ROMATSA
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close