Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: „A fost greșeala PSD că a crezut în unii. Doamna prim-ministru trebuia să ia o decizie”

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: „A fost greșeala PSD că a crezut în unii. Doamna prim-ministru trebuia să ia o decizie”

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: „A fost greșeala PSD că a crezut în unii. Doamna prim-ministru trebuia să ia o decizie”
Sursa foto: foto: Agerpres
05 Apr 2019   •   16:03

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a spus, în ceea ce privește ordonanța de urgență pe tema justiției, că Viorica Dăncilă și Tudorel Toader ar fi trebuit să ia o decizie până în acest moment. 

„În ceea ce priveşte ordonanţa, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat: vedeam, aşa, un fel de teatru cam ieftin. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care ţipau şi care urlau şi care ameninţau. (...) Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulţi colegi îmi spun că de fapt toată intenţia dumnealui a fost din ianuarie să ridice aceste subiecte în dezbatere şi ca să discutăm trei luni de zile nu de ce avem de făcut în România reală - nu în România imaginară - şi a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care de fapt nu s-au dat şi despre care nu are intenţia să le dea vreodată”.

„Parlamentul începuse procedura de finalizare a codurilor după verificarea CCR. A fost o greșeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da această ordonanta, ca să ajunga până la urmă să meargă cu 7-8 articole la Bruxelles într-o mare umilință. Parlamentul trebuie să își urmeze cursul. Nu putem lăsa a se discuta despre niște teme parazite luni de zile. Aici doamna prim-ministru trebuia să ia o decizie: vrea să îl mențină, nu vrea să îl mențină (pe Tudorel Toader în Guvern, n.r.)", a declarat Dragnea.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea greseala prim-ministru
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close