Antena 3 Actualitate Liviu Dragnea: Guvernul alocă două milioane de lei pentru orfelinatul de la Siret

Liviu Dragnea: Guvernul alocă două milioane de lei pentru orfelinatul de la Siret

21 Mai 2013   •   22:46

Guvernul va aloca două milioane de lei pentru finalizarea reparaţiilor la orfelinatul de la Siret, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea, în ediţia de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"În şedinţa de guvern de marţi se acordă suma necesară", a afirmat vicepremierul, care a adăugat că, într-o lună, două, pacienţii vor fi mutaţi în camere renovate.

Vicepremierul a declarat la Antena 3 că, din păcate, situaţia de la orfelinatul din Siret nu este singulară. De aceea, ancheta va fi extinsă la nivel naţional.

Premierul Victor Ponta a cerut, marţi, o anchetă la centrul din Siret. Solicitarea premierului vine după dezvăluirile de la Antena 3.

Materialul "Copiii închişi în orfelinatele groazei din România" a fost prezentat în ediţia de duminică a emisiunii În premieră, de la Antena 3.

Urmăriţi aici povestea acestor copii oropsiţi, care a fost prezentată în ediţia de duminică a emisiunii În premieră, de la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close