Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, în stare tot mai gravă. A început să paralizeze

Liviu Dragnea, în stare tot mai gravă. A început să paralizeze

Liviu Dragnea a început să paralizeze din cauza problemelor grave pe care le are la coloană, spune avocatul său. Acesta precizează că fostul lider PSD a fost diagnosticat cu sciatică paralizantă iar starea lui de sănătate se înrăutățește în fiecare zi.

Liviu Dragnea, în stare tot mai gravă. A început să paralizeze
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    12 Oct 2020   •   13:45

”Din păcate situația este dramatică, aș putea spune. Se înrăutățește pe zi ce trece. Penitenciarul nu a înțeles, începând din data de 26 iunie, retrăgându-l de la muncă, nu a înțeles să îl și protejeze, întrucât, în final, este un om și atât. 

Eu, ce am obținut, este într-adevăr o hotărâre judecătorească prin care s-a stabilit în mod definitiv că i-a fost îngrădit dreptul la muncă, iar penitenciarul, ca urmare a unor solicitări ale mele pe care le-am făcut nu a înțeles să găsească o soluție nici până azi.

A fost dus la fizioterapie, din păcate însă nu îl ajută atât de tare, întrucât, să nu uităm, a stat 3 luni în cameră, nemișcându-se 23 din 24 de ore așa cum am mai spus, iar această situație i-a agravat starea de sănătate tot mai tare.

Vrem să facem o cerere în care să găsească o soluție. Au obligația de a aplica o hotărâre legală”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD este consemnat în celulă după ce a dat un interviu pe Skype

Din acest motiv, fostul lider PSD ar fi dezvoltat şi alte afecţiuni.

"I-a fost încălcat dreptul la sănătate. El nu a fost dus la Spitalul Foișor pentru investigațiile necesare, are probleme lombare și cervicale cu hernii. Din cauza faptului că nu a avut posibilitatea să se miște i s-au umflat genunchii. A cerut să fie dus la un RMN și a fost dus după 4 săptămâni. Din 26 iunie este blocat in celulă", susţine apărătoarea sa.

Ea a mai precizat că Dragnea este în continuare sancționat disciplinar și nu are voie să iasă din celulă mai mult de o oră pe zi.

Sancţiunea a fost dispusă după ce în luna iunie anul acesta el a dat un interviu, prin Skype, fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în care a dat povestit despre situația lui în penitenciar.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea stare grava
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close