Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, mișcare de ultim moment din închisoare

Liviu Dragnea, mișcare de ultim moment din închisoare

Liviu Dragnea apelează la un executor judecătoresc pentru a fi trimis din nou la muncă în Penitenciar. Deși magistrații i-au ridicat interdicția fostului lider PSD de a lucra în închisoare, conducerea penitenciarului Rahova nu îi permite acest lucru. Liviu Dragnea a rămas fără dreptul la muncă după apariția interviului dat fostei sale consiliere.

Liviu Dragnea, mișcare de ultim moment din închisoare
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    26 Ian 2021   •   09:30

Este foarte posibil ca Liviu Dragnea să apeleze la un executor judecătoresc, o persoană care să meargă la Penitenciarul Rahova, să discute cu cei din conducere, să depună toate documentele necesare și să urmeze toate procedurile astfel încât fostului lider PSD să i se permită din nou să muncească. 

Penitenciarul Rahova, obligat de instanță să îl scoată pe Dragnea la muncă

În ședința publică din data de 15 ianuare 2021, magistrații au hotărât că Penitenciarul Rahova trebuie să ia măsurile legale pentru a-i permite lui Liviu Dragnea ”să presteze activități lucrative cu caracter gospodăresc”. Decizia este definitivă!

”În temeiul art. 56 Legea nr. 254/2013, admite contestaţia formulată de petentul - condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova.

Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activități lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova.

În baza art. 275 al. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, la data de 15.01.2021”, se arată în decizia luată de instanță vineri. 

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close