Antena 3 Actualitate Liviu Dragnea, reacție după avertismentul lui Isărescu: „S-a dovedit că ceea ce am prognozat noi în programul de guvernare s-a confirmat în realitate”

Liviu Dragnea, reacție după avertismentul lui Isărescu: „S-a dovedit că ceea ce am prognozat noi în programul de guvernare s-a confirmat în realitate”

17 Mai 2019   •   14:23
Liviu Dragnea, reacție după avertismentul lui Isărescu: „S-a dovedit că ceea ce am prognozat noi în programul de guvernare s-a confirmat în realitate”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

 Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că actuala guvernare a mărit veniturile românilor pentru că preţurile ”creşteau oricum” şi a adăugat  că nu comentează prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflaţia pentru finalul acestui an.

”Nu comentez, că nu sunt comentatorul BNR, ştiu că Banca Naţională are nişte comentatori foarte buni şi foarte isteţi. Nu vreau să comentez asta şi, în general, nu vreau să comentez previziunile niciunei instituţii. S-a dovedit până acum, din fericire pentru români, că ceea ce am prognozat noi în programul de guvernare s-a confirmat în realitate. Ceea ce spuneau ei, de exemplu, UE sau Comisia Europeană spunea că o să avem o creştere economică de 3,3 %. Uite că avuserăm 5,1, alte agenţii de rating - 3,8 - 3,5 - 3,9, asta an de an, Consiliul Fiscal spunea că o să avem 4. În fiecare an ni se spune că o să fie foarte rău. Realitatea programului nostru de guvernare este că românii o duc mai bine şi creşterea economică este mai bună, deci nu vreau să comentez previziunile nimănui”, a declarat Liviu Dragnea.  

Citește Și BNR prognozează o creștere accelerată a inflației

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea isarescu BNR

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close