Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, soluție la problema dublului standard: „Vom modifica OUG 114”

Liviu Dragnea, soluție la problema dublului standard: „Vom modifica OUG 114”

Liviu Dragnea, soluție la problema dublului standard: „Vom modifica OUG 114”
17 Mai 2019   •   12:20

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a declarat, vineri la Topoloveni, Argeș că începând de săptămâna viitoare se va modifica și OUG 114, astfel încât primarii să poată să folosească Fondul de dezvoltare şi investiţii pentru depozite destinate produselor agroalimentare

„Ieri am vorbit la Guvern, săptămâna viitoare o să se modifice OUG 114 să dea posibilitatea primarilor ca prin Fondul de dezvoltare şi investiţii nou-înfiinţat să poată să ia bani să facă depozite pentru produse agroalimentare, aşa că, domnilor primari, doar să mergeţi la Bucureşti să luaţi banii să faceţi aceste depozite”, a declarat Liviu Dragnea.

În opinia sa, în ţara noastră legumele şi fructele sunt produse ”deficitare”. 

„Am constatat că avem nişte produse deficitare şi anume legumele şi fructele. De ce? Ca să putem să importăm sute de mii de tone de legume şi fructe din afară. (...) Eu de mult nu mai mănânc roşii străine, pentru că am tot încercat şi toate au acelaşi gust, adică de rumeguş. Şi am zis să începem un program pentru roşii, pentru tomate”, liderul PSD, Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close