Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea urma să ajungă astăzi în fața judecătorilor pentru a cere să fie eliberat din închisoare. Procesul a fost amânat

Liviu Dragnea urma să ajungă astăzi în fața judecătorilor pentru a cere să fie eliberat din închisoare. Procesul a fost amânat

Liviu Dragnea urma să ajungă din nou astăzi în faţa judecătorilor şi să ceară să fie eliberat din puşcărie. 

Liviu Dragnea urma să ajungă astăzi în fața judecătorilor pentru a cere să fie eliberat din închisoare. Procesul a fost amânat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de Claudia Simion    |    12 Feb 2020   •   08:31

UPDATE. Termenul de astăzi de la Tribunalul București s-a amânat pentru data de 18 februarie. Din lipsă de apărare pentru fostul lider PSD, cei doi avocați nu s-au putut prezenta. Flavia Teodosiu are probleme de sănătate, iar Corneliu Liviu Popescu a cerut preschimbarea termenului. 

Liviu Dragnea a fost adus cu o dubă de la Penitenciarul Rahova, a fost prezent la acest termen de judecată. Fostul șef al PSD era foarte supărat și s-a consultat cu asistenta, cea care a reprezentat-o astăzi pe Flavia Teodosiu. 

Știre inițială

Cererea sa va fi analizată şi de judecătoarea care a protestat anul trecut faţă de schimbările aduse de PSD legilor Justiţiei. 

Fostul șef al PSD își încearcă din nou norocul la Tribunalul București cu o contestație la executare. Dacă va fi acceptată, Dragnea va fi pus în libertate. Până la începutul anului și până în momentul de față a avut doar eșecuri în privința eliberării. Două contestații au fost respinse de magistrații de ÎCCJ. 

Judecătoarea care intră astăzi în sală și judecă contestația este magistratul care, în urmă cu doi ani de zile, a depus un memoriu din partea Asociației Forumului Judecătorilor din România, prin care se plângea de Liviu Dragnea și de anumite aspecte pe care le-ar fi făcut acesta când era la guvernare. Această judecătoare a făcut o cerere de abținere, care i-a fost respinsă. Apoi, cei doi avocați ai lui Dragnea au făcut o cerere de recuzare, iar această cerere a fost respinsă.

Dragnea cere din nou eliberarea din închisoare

×
Subiecte în articol: Tribunalul Bucuresti Liviu Dragnea
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close