Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, mărturisiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat în spatele gratiilor după ce a făcut COVID

Liviu Dragnea, mărturisiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat în spatele gratiilor după ce a făcut COVID

Liviu Dragnea a mărturisit, joi seară, într-o emisiune TV, că în timp ce era încarcerat la Rahova a fost vaccinat împotriva COVID-19, deși trecuse prin boală. Fostul lider PSD a dat de înțeles că nu i s-a dat posibilitatea să decidă dacă să facă sau nu imunizarea.

Liviu Dragnea, mărturisiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat în spatele gratiilor după ce a făcut COVID
de Gabriel Dano    |    07 Oct 2021   •   22:42

„Am fost vaccinat la Rahova. Nu m-am vaccinat, am fost vacciant. Am avut și COVID în decembrie, anul trecut și în aprilie-mai mi s-au făcut cele două vaccinuri. Nu ai cum să nu le faci acolo. Nu mi s-a dat posibilitatea să decid, așa cum nu i s-a dat posibilitatea nimănui din sistem. Dacă nu te-ai fi vaccinat erai scos de la muncă. Eu de abia fuesem repartizat la muncă după nouă luni de izolare în celulă și nu am mai riscat”, a spus Liviu Dragnea, la B1.

Liviu Dragnea a dezvăluit și care au fost cele mai grele momente pe care le-a trăit în spatele gratiilor. 

„Am avut și accident, am avut din păcate și o restrângere a dreptului la sănătate. Acum e mai bine, important e că merg pe picioarele mele, asta e cel mai important, și sunt sănătos și la cap. Am avut momente grele din punct de vedere psihologic în primele două zile. Atât.

E vorba de reacția conștientului și a subconștientului probabil la interdicția celui mai important drept pe care îl poate avea un om, și anume libertatea. Acest sentiment de închis, la care s-a adăugat și o frustrare foarte mare față de nevinovăția pe care o știam și nedreptatea pe care am simțit-o, a făcut să fie mult mai profund acel sentiment, dar am depășit, încet, încet”, a mai spus Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close