Antena 3 Actualitate Liviu Dragnea: "Nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale"

Liviu Dragnea: "Nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale"

de Georgiana Adam    |    07 Dec 2021   •   20:30
Liviu Dragnea: "Nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale"
Sursa foto: Hepta

Liviu Dragnea a afirmat că viaţa personală a oricărei persoane ar trebui să rămână privată.

"Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii.

Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine", a scris Liviu Dragnea, marţi, pe Facebook.

Liviu Dragnea a precizat că a petrecut Ziua de Sfântul Nicolae împreună cu copiii săi

"2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum.

Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării", a mai scris Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close