Antena 3 CNN Actualitate Livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan: "Hai mai repede că se răceşte mâncare!"

Livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan: "Hai mai repede că se răceşte mâncare!"

Un livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan, noaptea trecută, într-o razie a poliţiştilor, i-a rugat pe agenţi să se grăbească pentru că se răceşte mâncarea şi clientul îi va face reclamaţie.

Livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan: "Hai mai repede că se răceşte mâncare!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2022   •   09:49

Val de amenzi şi permise reţinute, noaptea trecută, în Capitală. Poliţiştii au ieşit pe străzi şi i-au verificat pe şoferi.

Unul dintre ei, aflat în stare avansată de ebrietate, s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un grav accident. Tot noaptea trecută, un livrator prins drogat cu marijuana, le-a cerut agenţilor să îl lase să plece mai repede pentru că se răceşte mâncare.

"Da frate, dar eu am comanda, se răceşte comanda în maşină. Trebuie să ducem comanda că ne face ăla reclamaţie", i-a spus livratorul agentului care îl anunţa că va rămâne fără permisul de conducere.

Bărbatul a fost tras pe dreapta de poliţiştii de la Rutieră pentru un control de rutină. El a fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv pentru canabis.

În total, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 30.000 de lei în timpul raziei de noaptea trecută.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close