Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum s-a produs, de fapt, accidentul din Craiova soldat cu patru morţi. Incidentul, surprins pe camere video

Cum s-a produs, de fapt, accidentul din Craiova soldat cu patru morţi. Incidentul, surprins pe camere video

Accidentul rutier de duminică din Craiova, în urma căruia patru persoane au decedat, printre care şi un copil de şapte ani, a fost suprins de o cameră video amplasată la intersecția străzilor Râului și Câmpia Islaz.

Cum s-a produs, de fapt, accidentul din Craiova soldat cu patru morţi. Incidentul, surprins pe camere video
de M.Z.    |    18 Mai 2020   •   12:55

În imaginile suprinse de camera video se observă cum taximetristul oprește și acordă prioritate de trecere mai multor autoturisme. Când pătrunde în intersecție este lovit în plin de un BMW, care circula pe strada Râului, potrivit gds.ro.

La primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul ar fi fost provocat de un taximetrist care nu ar fi acordat prioritate şi a fost lovit în plin de un BMW, într-o intersecție. 

O femeie de 38 de ani din taxi precum şi şoferul taxiului au murit pe loc, iar copilul femeii, în vârstă de şapte ani, şi bunicul acesteia, în vârstă de 84 de ani, s-au stins și ei, ulterior, la spital.

Imagini de la locul accidentului din Craiova: taxi spulberat de BMW

Şoferul taxiului, un bărbat de 55 de ani din Craiova, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" la o intersecţie şi a fost lovit de un autoturism BMW care circula pe o stradă cu prioritate.

Şoferul maşinii care are volanul pe dreapta, un bărbat de 38 de ani din Craiova, a fost şi el rănit.

×
Subiecte în articol: accident Craiova
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close