Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident feroviar în România. Un camion a fost spulberat de tren

Accident feroviar în România. Un camion a fost spulberat de tren

Accident feroviar în România. Un camion a fost spulberat de tren
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Apr 2017   •   11:30

Un accident feroviar a avut loc, miercuri dimineața, în localitatea Jucu. O autobasculantă a fost lovită de un tren care circula pe direcția Dej – Cluj Napoca, informează someseanul.ro.

Camionul era condus de un clujean de 35 de ani. Ajuns la calea ferată, prevăzută doar cu sisteme luminoase, șoferul nu s-a asigurat corespunzător și a încercat să traverseze linia.

În acel moment, trenul inter regio Satu Mare – București Nord a lovit în plin camionul, care în urma impactului extrem de violent s-a răsturnat. Bărbatul care conducea camionul a fost proiectat în exteriorul cabinei.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar a fost întrerupt pe secţia de cale ferată 401 Apahida – Dej, în zona Jucu, din cauza accidentului. O autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane (IR1476 Satu Mare – Bucureşti) pe o trecere la nivel cu calea ferată situată pe drumul de legătură Jucu de Mijloc – DN1C (km 17).

Este îngreunată şi circulaţia rutieră pe DN1C Apahida – Dej, la kilometrul 17, deoarece conducătorii auto nu mai pot vira pe drumul către Jucu de Mijloc.

×
Subiecte în articol: accident feroviar accident Jucu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close