Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Constanța! Două persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD

Accident grav în Constanța! Două persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD

Accident grav în Constanța! Două persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD
05 Mar 2019   •   10:43

Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind preluată de un elicopter SMURD, în urma unui accident rutier petrecut marţi dimineaţă, pe DN 2A, la marginea localităţii constănţene Ovidiu, în care au fost implicate un autotren şi două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul unui autotren a schimbat banda de mers fără să se asigure şi a lovit un autoturism care a pătruns apoi pe contrasens şi a colizionat cu un alt autovehicul, care circula regulamentar.

"Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a condus un autotractor cu semiremorcă pe DN2A, banda 2, dinspre DN22 către Ovidiu, iar după traversarea podului, pe fondul neasigurarii la schimbarea benzii de circulaţie, de pe banda 2 pe banda 1, a acroşat în partea stângă spate autoturismul marca Opel, condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, pe banda 1, în acelaşi sens de mers. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat pe contrasens, fiind lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani", a informat IPJ.

În urma accidentului rutier au fost răniţi un bărbat de 36 de ani şi un adolescent de 16 ani, ambii pasageri în autoturismele implicate.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, victimele au suferit traumatisme minore, erau în stare de conştienţă, iar una dintre ele a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: SMURD accident
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close