Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe E85: O persoană a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite

Accident grav pe E85: O persoană a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite

Accident grav pe E85: O persoană a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Iul 2016   •   09:17

O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost grav rănite în urma unui accident care a avut loc pe drumul european 85, între Buzău şi Râmnicu Sărat.

Printre răniţi se află şi un copil de numai șase ani, care a fost transportat în stare critică la un spital din Capitală. O maşină în care se aflau trei tineri din Ucraina a intrat pe constrasens şi a izbit frontal autoturismul în care se aflau femeia, soţul acesteia şi nepotul lor.

Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept, iar în urma impactului, maşina în care se aflau cei trei tineri din Ucraina a luat foc. Ceilalţi şoferi din trafic au stins flăcările cu extinctoarele de la bord. Martorii povestesc că şoferul autoturismului nu a ţinut cont de ploaia deasă şi carosabilul umed şi circula cu viteză. Într-o fracţiune de secundă, maşina a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un alt autoturism.

În maşina lovită se aflau o femeie, soţul ei de 64 de ani şi nepotul lor în vârstă de numai șase ani. Femeia care se afla pe scaunul din dreapta a murit pe loc. Copilul a fost grav rănit şi a fost preluat de un elicopter SMURD şi adus în Capitală. Celelalte trei victime au fost transportate şi ele la spital.

Cei trei tineri ucrainieri veneau dinspre Republica Moldova şi mergeau în Albania, acolo unde aveau de gând să-şi petreacă vacanţa. Circulaţia pe drumul european 85 a fost blocată mai bine de două ore.

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close