Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav cu şapte victime, la 23 August, pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia

Accident grav cu şapte victime, la 23 August, pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia

Accident grav cu şapte victime, în localitatea 23 August, pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia, după ce maşinile a două grupuri de turişti s-au izbit frontal.

Accident grav cu şapte victime, la 23 August, pe drumul dintre Constanţa şi Mangalia
Sursa foto: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa
de Cătălina Buzoianu    |    24 Iul 2021   •   16:35

Accident grav, cu şapte victime, în această după-amiază, pe DN 39, în zona localităţii 23 August din judeţul Constanţa.

Pe drumul care leagă Constanţa de sudul litoralului, două maşini în care se aflau şapte persoane s-au lovit frontal, iar impactul a fost unul extrem de puternic.

Unul dintre şoferi, un tânăr de 25 de ani, din judeţul Maramureş, consumase alcool înainte de a se urca la volan.

La locul accidentului s-au deplasat numeroase echipaje medicale ale SMURD şi ale Ambulanţei, pompieri, poliţişti rutieri, dar şi elicopterul SMURD.

Una dintre cele şapte victime ale accidentului a fost preluată de elicopter şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Accident cu şapte victime, impact frontal la 23 August

"Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 23 August.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 7 persoane - 4 din primul autoturism și 3 din cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

×
Subiecte în articol: 23 August Constanța mangalia
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close