Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident îngrozitor în Iași. Doi oameni au murit

Accident îngrozitor în Iași. Doi oameni au murit

Accident îngrozitor în Iași. Doi oameni au murit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    24 Noi 2018   •   09:52

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier care a avut loc vineri seara pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi, din primele cercetări, vinovat fiind un şofer care a efectuat o manevră de depăşire fără să se asigure.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat că accidentul a fost produs de un bărbat care se afla la volanul unei maşini care circula dinspre localitatea Uricani spre Lunca Cetăţuii. Acesta a decedat în urma accidentului.

„Pe şoseaua de centură a efectuat o manevră de depăşire în viteză a unui autoturism care circula în acelaşi sens, fără să se asigure, şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe sensul opus. În urma impactului, toate cele trei maşini au fost avariate, iar şoferii celor două maşini, un bărbat de 40 de ani, şi o femeie de 31 de ani, şi-au pierdut viaţa. Şoferul autoutilitarei nu a păţit nimic. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele celui care a provocat accidentul”, a declarat Ioana Buştiuc. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Iași sofer
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close