Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier grav în judeţul Iaşi! Opt oameni au fost răniţi, printre care şi doi copii

Accident rutier grav în judeţul Iaşi! Opt oameni au fost răniţi, printre care şi doi copii

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, în localitatea Moţca, judeţul Iaşi. Opt oameni au fost răniţi, dintre care 2 minori, cu vârste de 9 și 4 ani.

Accident rutier grav în judeţul Iaşi! Opt oameni au fost răniţi, printre care şi doi copii
Sursa foto: bzi.ro
de Georgiana Adam    |    14 Aug 2022   •   10:44

Autorităţile intervin, duminică, la un accident produs în judeţul Iaşi, în care au fost rănite opt persoane.

Victimele sunt conştiente, neîncarcerate. Două dintre victime sunt copii, de 4 şi 9 ani.

“Forțe de intervenție din cadrul inspectoratului intervin la un accident rutier in localitatea Motca. În urma evenimentului rutier au rezultat 8 victime, toate conștiente, neîncarcerate, dintre care sunt 2 minori. La locul evenimentului rutier acționează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor calificat și 3 ambulanțe de la SAJ. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers de către echipajele poliției rutiere sosite la locul evenimentului rutier. Toate victimele sunt transportate la spital.” se arata intr-un comunicat al ISU Iasi.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers de către echipajele Poliţiei Rutiere sosite la locul evenimentului rutier.

×
Subiecte în articol: accident Iași Moţca
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close