Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident tragic în Bistrița-Năsăud! Un voluntar britanic a murit, iar alți trei au fost răniți

Accident tragic în Bistrița-Năsăud! Un voluntar britanic a murit, iar alți trei au fost răniți

Accident tragic în Bistrița-Năsăud! Un voluntar britanic a murit, iar alți trei au fost răniți
Sursa foto: Foto: Captură video Antena 3
14 Sep 2017   •   12:08

Un cetăţean britanic şi alţi trei conaţionali au fost implicaţi într-un grav accident rutier produs, joi, în Bistriţa-Năsăud. În urma impactului, şoferul a murit pe loc.

Șoferul a pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, ceilalţi ocupanţi fiind răniţi grav.

„Un cetățean englez, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15A, pe direcția de deplasare Bistrița-Reghin
a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un copac. În urma incidentului, a rezultat decesul șoferului și rănirea a trei persoane, aflate pasagere în autoturismul colizionat. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs accidentul”, a declarat Diana Pintea, IPJ Bistrița.

„În momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, au găsit celelalte trei victime încarcerate, erau conștiente, însă suferiseră multiple traumatisme, fracturi. Pentru una dintre victime, s-a impus solicitarea unui elicopter SMURD. Celelalte victime, printre care și un minor, au fost stabilizate la fața locului”, Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița.

×
Subiecte în articol: accident a murit raniti victime
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close