Antena 3 CNN Actualitate Locale Acţiune de amploare în judeţul Timiş. Peste 100 de migranţi au fost ridicaţi de poliţişti

Acţiune de amploare în judeţul Timiş. Peste 100 de migranţi au fost ridicaţi de poliţişti

Acţiune de amploare a poliţiştilor, în Timişoara şi în întreg judeţul. Peste 100 de migranţi au fost ridicaţi de forţele de ordine de pe străzi, din TIR-uri sau pensiuni. Este cea mai mare razie organizată de poliţişti după crima petrecută acum câteva luni, lângă Gara de Nord.

Acţiune de amploare în judeţul Timiş. Peste 100 de migranţi au fost ridicaţi de poliţişti
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    27 Mai 2021   •   17:16

Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a vorbit joi, în exclusivitate la Antena 3, despre acţiunea poliţiştilor din vestul ţării.

Eu mă bucur că Poliţia şi-a făcut datoria şi a reşit să îi ia imediat pe aceşti imigranţi care mişunau pe străzile Timişoarei şi au făcut-o după ce s-a întâmplat acum câteva săptămâni când am văzut multă inacţiune. Şi din partea Poliţiei Locale şi din partea Poliţiei naţionale. Eu văd lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă. Eu asta aştept, ca Poliţia să îşi facă datoria şi să aibă situaţia sub control.

Dacă la graniţă, Poliţia de Frontieră reuşeşte să oprească un număr cât mai mare de migranţi, atunci sigur, nu vom avea situaţia asta foarte des. Dacă nu se întâmplă acest lucru şi dacă presiunea la graniţă creşte, atunci trebuie să ne obişnuim cu astfel de situaţii şi în acelaşi timp, Poliţia să îşi facă datoria şi să preîntâmpine evenimente neplăcute pentru cetăţeni. 

Întrebat dacă a discutat cu ministrul de Interne, Lucian Bode, preşedintele CJ Timiş a spus că acesta l-a asigurat că "Poliţia îşi va face datoria în continuare şi se va adapta la orice situaţie va apărea, atfel încât, cetăţenii să fie în siguranţă".

×
Subiecte în articol: Timis Alin Nica politisti migranti
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close