Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent de 17 ani lovit în cap cu o toporişcă. A reuşit să supravieţuiască, iar agresorul intenţionează să se împace cu victima pentru a scăpa de închisoare

Adolescent de 17 ani lovit în cap cu o toporişcă. A reuşit să supravieţuiască, iar agresorul intenţionează să se împace cu victima pentru a scăpa de închisoare

Adolescent de 17 ani lovit în cap cu o toporişcă. A reuşit să supravieţuiască, iar agresorul intenţionează să se împace cu victima pentru a scăpa de închisoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Oct 2019   •   11:12

Un adolescent de 17 ani a trecut printr-o experienţă traumatizantă în luna iulie a acestui an, atunci când a fost lovit în cap cu o toporişcă de către un bărbat. 

Incidentul s-a petrecut în localitatea Victoria din comuna Stăuceni. Bărbatul în vârstă de 51 de ani bătea ulițele satului, nervos că nu îl găsea pe iubitul fiicei sale. A început să-i amenințe pe toți cei pe care îi întâlnea în cale.

S-a întâmplat că tânărul de 17 ani să treacă pe lângă bărbatul nervos chiar în acel moment. După ce l-a lovit în cap, adolescentul a ajuns de urgenţă la spital şi, din fericire, a scăpat cu viaţă. 

Agresorul a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de tentativă de omor, potrivit botosaneanul

Victima a solicitat daune morale în valoare de 21.000 de lei. De asemenea, bărbatul violent va trebui să achite cheltuielile de spitalizare ale adolescentului rănit, dar și cele de judecată.

Nu au fost obiecțiuni în acest sens. La termenul care a avut loc marți, 22 octombrie 2019, apărătorul legal al bărbatului a solicitat amânarea cauzei pentru achitarea sumelor pretinse de familia adolescentului. 

×
Subiecte în articol: adolescent victoria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close