Antena 3 CNN Actualitate Locale Un adolescent de 15 ani s-a urcat pe un vagon de marfă pentru un selfie şi s-a electrocutat. A fost transportat la spital cu arsuri grave

Un adolescent de 15 ani s-a urcat pe un vagon de marfă pentru un selfie şi s-a electrocutat. A fost transportat la spital cu arsuri grave

Incidentul a avut loc în această seară în gara Roman din Neamț, acolo unde un adolescent de 15 ani s-a urcat pe un vagon de marfă şi s-a electrocutat. El a fost găsit prăbușit lângă vagon si transportat la spital cu arsuri grave pe o suprafață mare a corpului. 

Un adolescent de 15 ani s-a urcat pe un vagon de marfă pentru un selfie şi s-a electrocutat. A fost transportat la spital cu arsuri grave
Sursa foto: ISU Neamţ
de Claudia Popovici    |    14 Aug 2021   •   21:22

Update: Medicii au decis să-l transporte pe tânăr la un spital din București. Transferul va fi făcut cu un elicopter care va decola de la Bacău. Până la Bacău, pacientul va fi transportat de o ambulanță cu medic.

Ştirea iniţială

Alarma a fost dată sâmbătă seara în jurul orei 20:15, prin apel la 112. Pompierii au fost înștiințați că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă și a fost electrocutată.
La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Victima a fost identificată ca fiind un adolescent în vârstă de 15 ani.  Băiatul era căzut lângă vagon şi prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului.  După ce i s-a acordat primul ajutor, adolescentul a fost predat unui echipaj de la SAJ şi ulterior transportat la CPU Roman.

×
Subiecte în articol: vagon de marfă adolescent electrocutat
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close