Antena 3 CNN Actualitate Locale Cinci adolescenți sunt cercetați, după ce au tâlhărit un bărbat de 25 de ani, în centrul Timișoarei

Cinci adolescenți sunt cercetați, după ce au tâlhărit un bărbat de 25 de ani, în centrul Timișoarei

Cinci adolescenți sunt cercetați, trei dintre ei fiind reținuți, după ce au tâlhărit un tânăr de 25 de ani, în centrul Timișoarei, în zona Catedralei din oraș. Sub amenințarea armei, au furat telefonul tânărului.

Cinci adolescenți sunt cercetați, după ce au tâlhărit un bărbat de 25 de ani, în centrul Timișoarei
Sursa foto: Hepta
de Andreea Borboros    |    24 Mai 2021   •   17:10

Trei dintre cei cinci adolescenți cercetați pentru tâlhărie calificată au fost reținuți pentru 24 de ore, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș continuă cercetările.

În urma perchezițiilor corporale, oamenii legii au găsit asupra lor două pistoale neletale. Din primele informații, acestea ar fi pe bază de gaz.

Audierile celor cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au durat întreaga noapte. Trei dintre ei au primit o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în mai puțin de câteva ore ei să fie duși în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele lor au fost întocmite dosare penale. Este vorba despre trei capete de acuzare: tâlhărie calificată, uz de armă, dar și nerespectarea regimului armelor și muniției.

Surse din cadrul anchetei susțin că la audieri aceștia au declarat că au cumpărat cele două pistoale de pe piața neagră, așa că oamenii legii vor fi nevoiți să descopere cine anume le-a vândut aceste pistoale și de unde provin ele.

×
Subiecte în articol: talharie Timisoara adolescenti
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close