Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă CFR! Circulația trenurilor, oprită din cauza unei garnituri care a deraiat, în stația Timișoara Nord

Alertă CFR! Circulația trenurilor, oprită din cauza unei garnituri care a deraiat, în stația Timișoara Nord

Circulația trenurilor în stația Timișoara Nord este oprită din cauza unei garnituri care a deraiat. Accidentul a avut loc sâmbătă, înainte de prânz. Două trenuri sunt blocate în gară.

Alertă CFR! Circulația trenurilor, oprită din cauza unei garnituri care a deraiat, în stația Timișoara Nord
de Alexandra Dima    |    24 Feb 2024   •   11:43

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația feroviară între Timișoara Nord și Timișoara Est este închisă din cauza deraierii unei garnituri goale de călători. Accidentul s-a produs în timpul unor manevre făcute în stația Timișoara Nord.

„În stația Timișoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulația trenurilor în direcția Timișoara Est. Precizăm faptul că, în trenul IR 1763, care circulă în relația Iași - Timișoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică”, au transmis reprezentanții CFR.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până la „finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a locomotivei și a vagonului, dar și retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 și R 9573 staționează temporar în gările Timișoara Est și Timișoara Nord”, mai anunță CFR.

Update 14:30 - Situaţia a fost remediată în jurul orei 13:30, după ce trenul deraiat a fost repus pe şine.

 

×
Subiecte în articol: CFR Timisoara
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close