Antena 3 CNN Actualitate Locale Alina, o tânără mămică, și-a omorât fetița de un an și a înfășurat-o în celofan, în casa ei din Cernavodă

Alina, o tânără mămică, și-a omorât fetița de un an și a înfășurat-o în celofan, în casa ei din Cernavodă

O tânără mămică din Constanța și-a omorât fiica în vârstă de un an și 10 luni, în casă.

Alina, o tânără mămică, și-a omorât fetița de un an și a înfășurat-o în celofan, în casa ei din Cernavodă
de Cătălina Buzoianu    |    29 Iun 2021   •   12:35

Un apel la 112 a sesizat faptul că Dan Alina, domiciliată în Cernavodă, nu mai răspunde la telefon. Cea care a apelat autoritățile era îngrijorată pentru faptul că aceasta suferă de afecțiuni psihice, și are un copil de 1 an și 10 luni, care ar putea fi în pericol.

Autoritățile s-au deplasat la fața locului și astfel au identificat copilul decedat, într-o albie, înfășurat în scutece și celofan, în stare de putrefacție. 

Mama copilului se afla acum în custodie.

Mama de 29 de ani a încercat să fugă când a venit poliția

Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că nepoata sa, de 1 an și 10 luni, ar lipsi de la domiciliul mamei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe mama copilului, de 29 de ani, care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locația în care s-ar afla minora.

Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliției orașului Cernavodă, pentru audieri.

În interiorul locuinței, polițiștii au identificat trupul neînsuflețit al copilului. Acesta va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru stabilirea situației de fapt. 

Cercetările continuă.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close