Antena 3 CNN Actualitate Locale "Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nouă peste un giratoriu și au ajuns în curtea unei case din Brăila

"Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nouă peste un giratoriu și au ajuns în curtea unei case din Brăila

O tânără de 24 de ani, din localitatea Frecăței, a pierdut controlul asupra volanul și a acroșat sensul giratoriu, fiind proiectată în gardul unei case, în zonă fiind şi un tablou de gaze.

"Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nouă peste un giratoriu și au ajuns în curtea unei case din Brăila
Sursa foto: obiectivbr.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2022   •   12:21

O şoferiţă a intrat în giratoriu, a ricoşat într-un tablou de gaze şi s-a răsturnat într-o curte. Cele patru fete se deplasau cu un autoturism Hyundai, însă şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, iar toate ocupantele autoturismului au ajuns la spital.

”Nu ştim nimic. Ne-am trezit cu maşina în curte şi atât. Ia uite ce e pe aici! Am ieşit la poartă, ţipau” a spus un martor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței și a celorlalte trei pasagere din auto, două dintre acestea în vârstă de 14 și 21 de ani, din comuna Victoria și una în vârstă de 21 de ani din localitatea Dudești, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Brăila accident masina
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close