Antena 3 CNN Actualitate Locale Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără din Constanţa care şi-a parcat BMW-ul pe plaja Modern

Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără din Constanţa care şi-a parcat BMW-ul pe plaja Modern

Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără din Constanţa care a decis să îşi ducă BMW-ul pe malul mării, pe plaja Modern.

Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără din Constanţa care şi-a parcat BMW-ul pe plaja Modern
Sursa foto: Facebook | Primăria Constanţa
de Alin Tarnovschi    |    29 Noi 2021   •   10:13

Tânăra a mers, ieri după-amiază, pe plaja Modern din Constanţa şi pentru că a vrut să vadă marea de aproape, dar din confortul propriei maşini, a decis să intre cu BMW-ul pe plajă.

A reuşit să ajungă până la mal, însă la un moment dat, roţile s-au afundat în nisip şi tânăra nu a mai putut să scoată maşina de pe plajă.

Oamenii aflaţi în zonă au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii locali din Constanţa.

"Astăzi (n.r. ieri, 28 noiembrie 2021), ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, conducătorul autovehiculului a fost sancționat cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără din Constanţa care şi-a parcat BMW-ul pe plaja Modern

Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.
În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale", se arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa.

Reamintim conducătorilor auto că accesul autovehiculelor pe plajă este interzis Polițiștii locali din cadrul Direcției...

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 28 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: Constanța plaja Modern BMW
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close