Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei amenzi de câte 3.000 de lei pentru ponei exploatați pe plajele din Mamaia Nord. Animalele au ajuns în grija autorităților: "Le-au fost provocate suferinţe fizice şi psihice"

Trei amenzi de câte 3.000 de lei pentru ponei exploatați pe plajele din Mamaia Nord. Animalele au ajuns în grija autorităților: "Le-au fost provocate suferinţe fizice şi psihice"

Trei bărbaţi au fost amendaţi de poliţiştii din Constanța, cu câte 3.000 de lei fiecare, după ce au folosit ponei pentru ca turiştii să faca poze cu aceştia pe plajă. Animalele erau deshidratate şi au fost duse la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii.

Trei amenzi de câte 3.000 de lei pentru ponei exploatați pe plajele din Mamaia Nord. Animalele au ajuns în grija autorităților: "Le-au fost provocate suferinţe fizice şi psihice"
Sursa foto: IPJ Constanta
de Mia Lungu    |    08 Iul 2022   •   13:56

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au desfăşurat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii utilizării abuzive a animalelor în oraşul Năvodari, zona turistică Mamaia Nord.

Poliţiştii au descoperit trei bărbaţi care foloseau ponei pentru a fi fotografiaţi de turişti contra unei sume de bani.

Cei trei bărbaţi au fost amendaţi cu câte 3.000 de lei fiecare.

"Totodată, poliţiştii au efectuat o examinare a celor trei ponei, constatând faptul că animalele prezintă urme de deshidratare şi apatie, iar prin plimbarea pe plajă au fost expuse forţat la temperaturi foarte ridicate (34 de grade), fiindu-le astfel provocate suferinţe fizice şi psihice", a transmis IPJ Constanţa.

Poneii au fost duşi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

×
Subiecte în articol: amenzi ponei plaje litoral IPJ Constanța
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close