Antena 3 CNN Actualitate Locale "Dacă aşa te distrezi când faci 18 ani, nu poţi deveni decât o lichea". Un hostel devastat de tineri, în Buzău

"Dacă aşa te distrezi când faci 18 ani, nu poţi deveni decât o lichea". Un hostel devastat de tineri, în Buzău

Un hostel de lângă Buzău arată într-un mod greu de descris după ce mai mulţi tineri l-au închiriat pentru o petrecere de majorat.

"Dacă aşa te distrezi când faci 18 ani, nu poţi deveni decât o lichea". Un hostel devastat de tineri, în Buzău
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    11 Iul 2022   •   14:36

Proprietara complexului spune a rămas şocată când a găsit pături arse, băi distruse, lenjerii împroşcate cu mizerie şi prezervative împrăştiate peste tot, potrivit adevarul.ro.

"Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor", a scris proprietara hostelului din comuna Verneşti, pe o reţea de socializare, acolo unde a postat şi fotografii.

Femeia susţine că petrecerea de majorat a tinerilor buzoieni a fost destrăbălare maximă, alimentată de alcool şi chiar droguri.  

Camerele ar fi surprins, mai spune proprietara, inclusiv o altercaţie între câţiva petrecăreţi, despre care spune că se putea termina tragic.    

"De la a-l pocni pe unul de l-au lăsat lat, m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton şi nu l-au omorât de-a dreptul, până la a da foc la pături afară şi a stinge flăcările cu stingătoarele, am fost fericiţi că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor", susţine Denisa Coban. 

Scena dezastrului a fost descrisă de proprietara vilei în cei mai duri termeni.    

"Băieţi lăsaţi la bustul gol gândindu-se probabil ce seducători sunt astfel, fete atârnând lasciv pe busturile unor beţivi sau drogaţi, privelişti absolut dezgustătoare, fete ce săreau pe geam în cameră peste băieţii de care probabil erau îndrăgostite până peste aburii de alcool, că pe uşă e mai greu să intri pentru mintea lor delirantă, prezervative prin toate colţurile", a mai scris Denisa Coban.   

Dezastrul a fost provocat într-o singură noapte de un grup de circa 20 de tineri din municipiul Buzău, mai spune proprietara hostelului.

×
Subiecte în articol: hostel Buzau
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close