Antena 3 CNN Actualitate Locale O asociaţie de proprietari din Iaşi cere închiderea a două unităţi comerciale austriece şi olandeze

O asociaţie de proprietari din Iaşi cere închiderea a două unităţi comerciale austriece şi olandeze

Preşedintele asociaţiei de proprietari, Pavel Pantea, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, închiderea a două unităţi comerciale austriece şi olandeze, Raiffeisen Bank şi Mega Image, ca urmare a refuzului celor două ţări privind includerea României în Schengen.

O asociaţie de proprietari din Iaşi cere închiderea a două unităţi comerciale austriece şi olandeze
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2022   •   13:33

Cele două unităţi care urmează să fie închise se află la parterul unui bloc din Iaşi.

Potrivit mesajului postat pe Facebook, Pavel Pantea consideră nedreaptă atitudinea Olandei şi Austriei, fiind ţări care, spune el, au foarte multe afaceri în România.

"Nu pot spune că sunt disperat că nu am intrat în Schengen, pentru că nu vor veni adevăraţii investitori la noi niciodată, adică cei care vor construi fabrici, vor angaja mii de români şi vor reinvesti profitul tot aici, dar să se opună Olanda și Austria, tările care au cele mai multe afaceri în România, facilitate de stat, şi proprietăţi cumpărate de POMANĂ, nu putem accepta!", a scris Pavel Pantea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, bărbatul îndeamnă toate asociaţiile de proprietari să acţioneze în acest fel.

"Tot de la noi, cei de jos, vor veni schimbările. Să ia această măsură toate asociaţiile de proprietari şi am DESFIINŢAT corporațiile globaliştilor IMEDIAT", a mai adăugat el.

Oamenii au reacţionat la postare şi au lăsat comentarii, părerile fiind împărţite.

Majoritatea au apreciat iniţiativa, în timp ce alţii au criticat-o, afirmând că această măsură conduce la pierderea locurilor de muncă, notează ziaruldeiasi.ro.

×
Subiecte în articol: Iași unități comerciale
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close