Antena 3 CNN Actualitate Locale Un autocar plin cu elevi a rămas blocat pe calea ferată pe drumul spre Peştera Bolii, în Petroşani

Un autocar plin cu elevi a rămas blocat pe calea ferată pe drumul spre Peştera Bolii, în Petroşani

Un autocar care transporta elevi în excursie a rămas blocat chiar pe o trecere la nivel cu calea ferată, pe drumul spre Peştera Bolii, în Petroşani.

de Alexandra Axinia    |    28 Apr 2023   •   11:31

Un autocar cu copii este blocat pe calea ferată într-o localitate din Hunedoara. Pompierii ISU au intervenit pentru a îndepărta autocarul. 

Autocarul a rămas suspendat pe trecerea de la nivelul cu calea ferată pe drumul care duce spre Peștera Bolii, acolo unde trebuiau să ajungă copii care se aflau în excursie cu școala.

Toți pasagerii, elevii și cadrele didactice, au coborât din autocar. Nicio persoană nu este rănită.

La fața locului a intervenit ISU care încearcă să deblocheze calea ferată. CFR Călători a declarat că nu este blocată circulația feroviară, întrucât până la ora 12, în acea zonă nu vor circula trenuri.

Citește și: Creierul elevei de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu a fost lipsit de oxigen o jumătate de oră | Asistenta și medicul din localitate nu au știut să aplice manevra Heimlich

Pentru că nu se aflau la mare distanță de destinația finală, elevii am mers pe jos, sperând ca în tot acest timp autocarul lor să fie reparat.

 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close