Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiețel de șase ani, rămas blocat pe stabilopozi, lângă Cazinoul din Constanța. Cum a ajuns copilul acolo

Băiețel de șase ani, rămas blocat pe stabilopozi, lângă Cazinoul din Constanța. Cum a ajuns copilul acolo

Un băiețel de șase ani a rămas blocat pe stabilopozi, sâmbătă, lângă faleza de lângă Cazinoul din Constanța.

Băiețel de șase ani, rămas blocat pe stabilopozi, lângă Cazinoul din Constanța. Cum a ajuns copilul acolo
Sursa foto: Youtube
de Mia Lungu    |    25 Feb 2023   •   16:36

Salvatorii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă după-amiază, pe faleza Cazinoului din Constanța, după ce un copil în vârstă de șase ani a rămas blocat pe stabilopozi.

La fața locului a intervenit detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și un echipaj SAJ B.

Din primele informații, este vorba despre un băiat. Acesta a fost preluat conștient de echipajul SAJ și primește îngrijiri medicale, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

Salvatorii au precizat că băiețelul nu a căzut de pe faleză. Acesta a coborât singur pe marginea falezei, a urcat pe stabilopozi și nu a mai putut să coboare, deoarece stabilopozii fuseseră udați de apă și aluneca.

Citește și: O mașină a fost urmărită 2 kilometri pe străzile din Constanța, după ce șoferul nu a dat prioritate unui pieton și a refuzat să oprească la semnalele poliției

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close