Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a urcat pe un siloz cu fiica sa de patru ani şi a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor, în Argeş

Un bărbat s-a urcat pe un siloz cu fiica sa de patru ani şi a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor, în Argeş

A fost alertă în Argeş, acolo unde un bărbat de 44 de ani s-a urcat pe un siloz cu fiica sa, în vârstă de patru ani, şi a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor.

Un bărbat s-a urcat pe un siloz cu fiica sa de patru ani şi a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor, în Argeş
Sursa foto: jurnaluldearges.ro
de Claudia Popovici    |    25 Aug 2023   •   17:26

Potrivit Poliţiei Județene (IPJ) Argeş, în urma unui apel la 112, la locul incidentului au intervenit poliţiştii din municipiul Câmpulung, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un negociator, precum şi reprezentanți ai altor instituţii.

"La scurt timp, bărbatul a coborât de pe siloz şi s-a deplasat pe marginea unui lac, continuând să ameninţe. Aici a fost convins de o persoană cunoscută să meargă acasă. La puţin timp, bărbatul a ameninţat, din nou, că vrea să recurgă la acelaşi gesturi", se precizează în comunicatul citat de jurnaluldearges.ro

Luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au acţionat rapid, reușind imobilizarea bărbatului şi salvarea fetiţei.

Minora nu a suferit vătămări, dar a fost preluată de un echipaj medical în vederea evaluării stării generale. De asemenea, au fost sesizați reprezentanții Direcției Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

IPJ Argeş mai anunţă că bărbatul de 44 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Câmpulung, pentru audieri.

×
Subiecte în articol: Argeş tentativă suicid siloz
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close