Antena 3 CNN Actualitate Locale Alin are 37 de ani şi a dispărut misterios de o lună din Ialomiţa. Mama tânărului, cu lacrimi în ochi: "Mă aştept la ce e mai rău"

Alin are 37 de ani şi a dispărut misterios de o lună din Ialomiţa. Mama tânărului, cu lacrimi în ochi: "Mă aştept la ce e mai rău"

Un tânăr de 37 de ani a dispărut din Ialomiţa, iar familia este disperată şi face apel la Poliţie să-i verifice convorbirile telefonice.

Alin are 37 de ani şi a dispărut misterios de o lună din Ialomiţa. Mama tânărului, cu lacrimi în ochi: "Mă aştept la ce e mai rău"
Sursa foto: Antena 3
de Roxana Ciucă    |    20 Feb 2022   •   17:11

Echipa Antena 3 a participat, duminică, la o amplă operaţiune de căutare a bărbatului în satul Miloşeşti din Ialomiţa, după ce acesta este dispărut de aproape o lună de zile.

Bărbatul era dependent de un tratament, iar rudele se tem că el ar fi putut fi răpit.

Căutările au fost în plină desfăşurare duminică, inclusiv în unele imobile părăsite, unde oamenii au venit să-l caute pe bărbat, în speranţa că ar fi acolo.

Oamenii din sat spun că Alin era un om liniştit şi nu cred că ar fi avut motive să facă un gest necugetat.

"Niciodată nu a plecat fără să-mi spună unde se duce. Era un copil educat. În ciuda bolii, el respecta pe toată lumea. Era sub tratament", spune mama bărbatului dispărut.

Întrebat dacă se aşteaptă şi la ce este mai rău, tatăl bărbatului nu neagă. "Mă aştept, tot ce e posibil. După atâta timp, şi cum a lăsat actele acasă, şi banii".

Sora tânărului spune că, din punctul lor de vedere, au făcut tot ce se poate pentru a-l găsi pe bărbat.

Familia face un apel disperat către poliţişti să-l caute pe Alin după telefonul mobil, iar prietenii acestuia să fie supuşi testului poligraf.
 

×
Subiecte în articol: disparut Ialomița bolnav
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close