Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Gorj, cercetat de poliţie după ce a demontat un indicator rutier ca să vândă pepeni

Bărbat din Gorj, cercetat de poliţie după ce a demontat un indicator rutier ca să vândă pepeni

Incidentul a avut loc în zona Bâlteni, judeţul Gorj, acolo unde un bărbat a demontat un indicator rutier cu însemnul „Oprirea Interzisă” ca să vândă pepeni. Poliţia s-a autosesizat, după ce imaginile au ajuns pe reţelele de socializare şi i-au întocmit gorjeanului dosar penal.

Bărbat din Gorj, cercetat de poliţie după ce a demontat un indicator rutier ca să vândă pepeni
Sursa foto: gds.ro
de Claudia Popovici    |    26 Iul 2021   •   20:38

Urmare cercetărilor Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au concluzionat că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, ar fi desprins indicatorul rutier cu însemnul de circulație „Oprirea Interzisă” de pe țeava metalică montat în apropierea intersecției DN 66 Țicleni cu strada Serafim Duicu, de pe raza localității Bâlteni și l-a mutat la o distanță de aproximativ 20 de metri, pe o altă țeavă metalică, pentru a putea vinde pepeni, notează presa locală.

Astfel, gorjeanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Ulterior, indicatorul a fost montat în poziţia iniţială. 

 

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close