Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 31 de ani, internat în spital după ce și-ar fi bătut părinții. Ce a făcut după ce i-a agresat

Bărbat de 31 de ani, internat în spital după ce și-ar fi bătut părinții. Ce a făcut după ce i-a agresat

Un bărbat de 31 de ani din Târgu Mureș a fost internat în spital după ce vineri seara și-ar fi lovit și amenințat mama și tata, iar apoi s-a încuiat singur în locuință.

Bărbat de 31 de ani, internat în spital după ce și-ar fi bătut părinții. Ce a făcut după ce i-a agresat
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2021   •   11:44

 

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un bărbat din Târgu Mureș cu privire la faptul că fiul acestuia, un tânăr de 31 de ani, a provocat scandal în familie, iar ulterior s-a încuiat singur în locuinţă şi nu comunică, potrivit IPJ Mureș.

Mai multe echipaje de poliție, forțe ale ISU și luptători din cadrul SAS au fost trimise la fața locului.

”Din verificările efectuate și din relatările părinților, a rezultat faptul că, anterior, tânărul în cauză s-ar fi manifestat agresiv, și-ar fi lovit tatăl și mama, le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și totodată ar fi distrus bunuri în locuință.

Având în vedere că existau date cu privire la faptul că, în trecut, cel în cauză ar mai fi amenințat cu acte de suicid, poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în forţă, au forţat uşa de acces și au pătruns în interiorul locuinţei”, a transmis Poliția Mureș.

Tânărul a fost luat de acasă și a fost internat într-o unitate medicală de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru violență în familie, amenințare și distrugere.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close