Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Timișoara, găsit mort, iar fiica sa în stare gravă. Din cauza frigului, se încălzeau la aragaz

Bărbat din Timișoara, găsit mort, iar fiica sa în stare gravă. Din cauza frigului, se încălzeau la aragaz

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din Timișoara a fost găsit mort, iar fiica sa, în vârstă de 38 de ani, în stare gravă. Din cauza frigului, cei doi se încălzeau la aragaz.

Bărbat din Timișoara, găsit mort, iar fiica sa în stare gravă. Din cauza frigului, se încălzeau la aragaz
de Andreea Ştefan    |    Andreea Borboros    |    28 Oct 2021   •   08:30

Bărbatul locuia împreună cu fiica sa într-un apartament din Timișoara, racordat la Colterm.

Din cauza frigului pe care îl îndurau, pentru că blocurile din Timișoara au rămas fără căldură, cei doi au vrut să se încălzească, așa că au dat drumul la aragaz.

Bărbatul de 66 de ani a murit intoxicat , iar fiica lui a ajuns în stare gravă la spital, cu intoxicație de monoxid de carbon.

Cea care a sunat la 112 a fost cealaltă fiică a bărbatului, care și-a dat seama că ceva s-a întâmplat, pentru că nu reușea să dea de tatăl ei.

Aceasta a mers la apartament și l-a găsit mort pe tatăl său, iar pe sora sa inconștientă.

Autoritățile locale s-au întrecut în anunțuri și se lăudau pe paginile de Facebook cu rezolvarea problemei, însă căldură nu este, apă caldă nu este, dar un bărbat a murit și o femeie este în spital.

”Pacienta, în momentul de față, este stabilă hemodinamic, în curs de de investigație la noi, în urgență. Dacă va fi nevoie să se interneze pe una din secțiile acestui spital, se va interna. Din nefericire, ea este cu sindrom Down și este un pic mai greu cooperantă”, a declarat Dan Ceapă, medic UPU.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Aproximativ 56.000 de locuințe din Timișoara au rămas de marți seară fără apă caldă şi căldură. Asta după ce principalul furnizor de gaz, E.ON, a oprit robinetul către societatea de termoficare, Colterm, din cauza datoriilor.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunţase că s-a găsit o soluție de avarie și că se încheie un contract cu un alt furnizor, dar până miercuri seară acesta nu era semnat.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close