Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a făcut plajă într-un sac de celofan, în Eforie Nord, iar explicaţia i-a făcut pe turişti să îl felicite

Un bărbat a făcut plajă într-un sac de celofan, în Eforie Nord, iar explicaţia i-a făcut pe turişti să îl felicite

Un bărbat a făcut plajă într-un sac de celofan, astăzi, în Eforie Nord, iar oamenii aflaţi în apropiere au crezut că este o metodă de protecţie împotriva COVID, însă explicaţia i-a făcut să îl felicite.

Un bărbat a făcut plajă într-un sac de celofan, în Eforie Nord, iar explicaţia i-a făcut pe turişti să îl felicite
Sursa foto: Facebook / Salvamar Eforie Nord
de Cătălina Buzoianu    |    22 Iul 2021   •   15:02

Bărbatul băgat în sacul de celofan i-a făcut pe toţi oamenii aflaţi pe plaja din Eforie Nord să se întrebe ce se întâmplă cu el şi dacă, nu cumva, sacul este o metodă de a se proteja împotriva coronavirusului.

Oamenii au început să îi facă fotografii şi să îl filmeze, însă salvamarii de pe plajă s-au apropiat de el şi au întrebat o femeie, care se afla în apropierea bărbatului, care este adevărul.

"Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine", a răspuns femeia.

Oamenii au înţeles atunci că bărbatul urmează o formă de tratament pentru boala sa şi l-au felicitat.

"E unicat! Bravo, sunteţi deosebit!", a fost reacţia unui bărbat.

Care este legătura dintre reumatism şi vreme

Medicul reumatolog Ionuţ Badea a explicat, în cadrul emisiunii Sfat de Sănătate de la Antena 3, care este legătura dintre reumatism şi vreme.

Sfat de sănătate. Care este legătura dintre reumatism şi vreme

"Reumatismul este un termen general, care acoperă multe patologii, peste 200. Cred că în populaţia generală, reumatismul este considerat ca o durere articulară, iar cele mai frecvente dureri articulare sunt asociate artrozei sau bolilor inflamatorii ori autoimune, precum poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică, lupusul", a explicat medicul.

×
Subiecte în articol: Eforie Nord Constanța
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close