Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat săltat de polițiști la un nou protest de pe strada Antiaeriană din Bucureşti

Bărbat săltat de polițiști la un nou protest de pe strada Antiaeriană din Bucureşti

Un bărbat a fost săltat de polițiști în cadrul unui nou protest desfășurat pe strada Antiaeriană din Bucureşti. Se pare că protestatarul nu ar fi respectat indicațiile date de oamenii legii.

Bărbat săltat de polițiști la un nou protest de pe strada Antiaeriană din Bucureşti
de Ioana Mircea    |    01 Noi 2022   •   23:58

Brigada Rutieră a dispus astăzi măsuri de restricționare a traficului rutier pe Șoseaua Antiaeriană, începând cu ora 19.30, întrucât pe partea carosabilă, în zona intersecției șoseaua Antieriana - strada Cojocaru Elena și Vasile se aflau aproximativ 30 de persoane care, în semn de protest, traversau în mod repetat strada pe trecerea pentru pietoni.

În jurul orei 19.50, în timp ce polițiștii desfășurau activități pentru a permite circulația vehiculelor pe șoseaua Antiaeriană, din grupul care traversa strada în semn protest, un bărbat nu a respectat în repetate rânduri, semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri.

Având în vedere faptul că bărbatul în cauză a continuat să aibă o atitudine necooperantă, polițiștii l-au legitimat și i-au adus la cunoștință faptul că urmează să fie sancționat pentru nerespectarea indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier.

După ce a fost sancționat, bărbatul a continuat să aibă același comportament, context în care, polițiștii l-au condus din partea carosabilă la autospeciala de poliție. Ulterior acestui moment, traficul rutier a fost reluat în acea zonă.

Zeci de oameni au traversat o trecere de pietoni de pe strada Antiaeriană din Bucureşti pentru a atrage atenţia autorităţilor. Aceştia vor ca în zonă să fie montat un semafor pentru ca şoferii să încetinească şi astfel să fie evitate accidentele rutiere.

Seria protestelor de pe strada Antiaeriană a început pe 11 octombrie, atunci când un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit și omorât de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni.

×
Subiecte în articol: strada Antiaeriană
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close