Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev și-a dat foc lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea. Pompierii nu l-au mai putut salva

Un elev și-a dat foc lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea. Pompierii nu l-au mai putut salva

Un elev și-a dat foc, marți dimineață, lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea. Focul a fost stins de pompieri, însă bărbatul a murit.

Un elev și-a dat foc lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea. Pompierii nu l-au mai putut salva
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    23 Mai 2023   •   10:32

Update 14:20 Persoana a fost identificată de autorități. Se pare că tânărul era elev al liceului şi ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Pompierii din Vâlcea au fost alertați puțin înainte de ora 9.00 că o persoană și-a dat foc în zona Liceului Economic în Râmnicu Vâlcea.

"Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic.

Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului", a informat ISU Vâlcea.

Conform unor surse, este vorba despre un bărbat, neidentificat până la această oră.

Citește și: Muncitor de 20 de ani îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în comuna Stejari din Gorj

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close