Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat supărat că a fost salvat de la moarte pe plaja din Costineşti, sfat pentru salvamari: "Vedeţi că e apa mare"

Bărbat supărat că a fost salvat de la moarte pe plaja din Costineşti, sfat pentru salvamari: "Vedeţi că e apa mare"

Un bărbat supărat că a fost salvat de la moarte pe plaja din Costineşti le-a oferit salvamarilor, care l-au adus la mal, un sfat extrem de util, explicându-le că, pe măsură ce înaintezi în mare, apa e tot mai adâncă.

Bărbat supărat că a fost salvat de la moarte pe plaja din Costineşti, sfat pentru salvamari: "Vedeţi că e apa mare"
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    08 Aug 2021   •   13:41

Bărbatul, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a stat câteva ore la soare, pe plaja din Costineşti, iar la un moment dat s-a gândit să facă o baie în mare pentru a se răcori.

Din nefericire pentru el, soarele puternic şi alcoolul i-au încetinit reflexele şi a fost la un pas să se înece, după ce a fost tras de curenţii de la mal şi dus câţiva metri în larg.

Totuşi, salvamarii l-au urmărit şi când au observat că se duce în larg şi nu se mai putea menţine la suprafaţă au intervenit şi l-au adus la mal.

După câteva minute în care şi-a revenit şi a început să respire normal, bărbatul a fost aşezat pe un scaun, lângă postul salvamarilor din Costineşti, însă, în loc să le mulţumească acestora că i-au salvat viaţa, a început să îi certe.

Bărbatul le-a reproşat salvamarilor că nu l-au lăsat să îşi termine baia, chiar dacă, atunci când a fost scos la mal abia mai putea respira, şi le-a cerut imperios să îi aducă pălăria.

După ce s-a mai dezmeticit şi şi-a acoperit capul, bărbatul a revenit la sentimente mai bune şi chiar a încercat să fie util, oferindu-le salvamarilor o informaţie extrem de utilă.

"Ascultă la mine! În dreapta, cum te duci, e o groapă. E apă mare încolo", le-a spus acesta salvamarilor.

×
Subiecte în articol: Costinesti plaja salvamari
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close