Antena 3 CNN Actualitate Locale Păţania unui bărbat care a aflat că are un BMW când a mers să plătească impozitele, în Satu Mare

Păţania unui bărbat care a aflat că are un BMW când a mers să plătească impozitele, în Satu Mare

Un bărbat de 31 de ani din Satu Mare a aflat cu stupoare că deţine un BMW seria 5, când a mers să plătească impozitele. După ce a depus plângere la poliţie, a aflat că a fost victima unei înșelăciuni.

Păţania unui bărbat care a aflat că are un BMW când a mers să plătească impozitele, în Satu Mare
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    15 Noi 2023   •   18:06

Totul a început când tânărul de 31 de ani a mers la Direcția de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Tășnad, județul Satu Mare, să achite dările spre stat, la începutul anului.

Acolo, funcționarul l-a informat că trebuie să plătească impozit şi pentru cel de-al doilea autoturism al său, un BMW seria 5.

Bărbatul, care nu știa nimic de această maşină, a mers imediat la poliţie. Şi acolo existența autoturismului s-a confirmat, în momentul în care agenţii i-au arătat un contract de vânzare-cumpărare pentru un BMW seria 5.

Bărbatul a subliniat că nu ştie nimic despre această maşină, iar poliţia a deschis o anchetă. Aşa s-a aflat că, de fapt, tânărul din Satu Mare a fost victima unei înșelăciuni. 

Mai exact, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din județul Mehedinți, a aflat datele personale ale victimei şi a falsificat un contract de vânzare-cumpărare. Astfel, a înregistrat BMW-ul pe numele sătmăreanului, ca el să scape de plata impozitelor și a eventualelor amenzi.

În paralel cu poliţia, sătmăreanul a demarat o anchetă pe cont propriu şi l-a găsit pe individ pe reţelele sociale. Când l-a dat în vileag, aceasta i-a promis că se va întoarce în ţară şi vor rezolva problema amiabil.

Însă când a văzut că individul nu se ţine de cuvânt păgubitul a decis să formuleze o plângere penală împotriva lui, notează presasm.ro

Recent magistrații Judecătoriei Carei i-au aplicat tânărului de 25 de ani din Mehedinți o amendă penală în cuantum de 5.250 de lei.

 

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close