Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vaslui și-a pus capăt zilelor, după ce copiii i-au cerut de mâncare și nu a avut ce să le dea

Un bărbat din Vaslui și-a pus capăt zilelor, după ce copiii i-au cerut de mâncare și nu a avut ce să le dea

Un bărbat din satul Stroiești, județul Vaslui, și-a pus capăt zilelor după ce cei cinci copii i-au cerut de mâncare și nu a avut ce să le dea. Cei cinci frați au rămas acum doar în grija mamei și au rămas și fără puținul pe care tatăl lor îl câștiga ca zilier.

Un bărbat din Vaslui și-a pus capăt zilelor, după ce copiii i-au cerut de mâncare și nu a avut ce să le dea
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Alin Tarnovschi    |    22 Iun 2020   •   10:30

Tragedia s-a produs în urmă cu câteva zile în satul Stroiești, comuna Tătărani din județul Vaslui. Vecinii au povestit că bărbatul în vârstă de 33 de ani lucra ca văcar în sat și muncea zi de zi pentru a-și hrăni famiia.

Soția bărbatului și mama celor cinci copii a povestit că în ziua fatidică, soțul ei s-a supărat după ce copiii au început să spună că le este foame, iar ei aveau în casă doar cartofi, însă nicio picătură de ulei sau pâine.

Măcinat de gânduri, tânărul de 33 de ani i-a spus soției că pleacă cu vacile, însă s-a dus într-o anexă a casei și și-a pus capăt zlelor.

Unul dintre copii, în vârstă de numai opt ani, a fost cel care l-a găsit pe bărbat, fără viață, în spatele casei.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

O vecină a familiei a lansat un apel public, iar omanii au trimis deja haine, mâncare și dulciuri familiei îndurerate, notează vremeanoua.ro.

"Sunt cinci copii si o mamã, care au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru cã mai mare pomanã nu poate fi decât sã hrãnesti si sã îmbraci niste copii necãjiti", a declarat un vecin.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close